Scoli de build in Second Life


Daca doriti sa avansati in materie de build, creare de sculpty, scripting, creare de haine etc. sunt numeroase scoli in Second Life cu acest scop. Marea lor majoritate sunt free, insa daca doriti puteti dona cativa lindeni in semn de apreciere pentru efortul depus. Daca sunteti interesati, eu va recomand scoala de build din Danish Vision, unde niste fete profesioniste va vor scoli in tot ce inseamna creatie in Second Life. Ele tin orele atat in scris pe local cat si cu vocea. Sunteti rugat sa va activati voice, dar sa nu utilizati microfonul, doar ele sa vorbeasca (ca la scoala 😀 ).

Va las aici link-ul. Va recomand sa luati grupul pentru a afla cand au loc cursurile. Have fun in SL!

Update :

IMPORTANT! Uitasem sa mentionez ca aceste cursuri se tin in engleza.

, , ,

  1. #1 by Mely on October 22, 2010 - 13:16

    Ma bucur mult ca apreciezi scoala din Danish , esti intampinata ca eleva dar si ca utilizator al sandbox-ului cu multa ospitalitate si prietenie. In scoala fetelor Inge si Tempest am invatat primii pasi de build-uit in sl.
    Sa ai o zi buna !

    • #2 by Diana Lanfier on October 22, 2010 - 14:06

      Asa e Mely, sunt grozave fetele. Te ajuta in orice problema ai avea cu un sfat si nu numai. Sper ca si altii sa stie aprecia efortul acestor fete. Avem de invatat de la ele nu doar sa construim, ci si sa fim oameni. 😀
      Sa ai si tu o zi cat mai frumoasa si insorita Mely 😀

Leave a comment